Menu Sluiten

Windows VPS

Powered by Windows Server 2012, 2016 or 2019

Ontworpen voor

WINDOWS PROFESSIONALS

15,99

per maand

CPU: 2 x 2.6 GHz
RAM: 2 GB
Opslag: 40 GB
Bandbreedte: 4 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

22,99

per maand

CPU: 2 x 2.6 GHz
RAM: 4 GB
Opslag: 60 GB
Bandbreedte: 8 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

34,99

per maand

CPU: 3 x 2.6 GHz
RAM: 8 GB
Opslag: 80 GB
Bandbreedte: 16 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

64,99

per maand

CPU: 4 x 2.6 GHz
RAM: 16 GB
Opslag: 160 GB
Bandbreedte: 32 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

119,99

per maand

CPU: 6 x 2.6 GHz
RAM: 24 GB
Opslag: 240 GB
Bandbreedte: 48 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

239,99

per maand

CPU: 8 x 2.6 GHz
RAM: 32 GB
Opslag: 320 GB
Bandbreedte: 64 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

469,99

per maand

CPU: 12 x 2.6 GHz
RAM: 48 GB
Opslag: 480 GB
Bandbreedte: 96 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

929,99

per maand

CPU: 16 x 2.6 GHz
RAM: 64 GB
Opslag: 640 GB
Bandbreedte: 128 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps
Betaal eenvoudig en snel via de onderstaande betaalmethodes

Zelfbeheerde KVM Windows VPS met

GEWELDIGE FUNCTIES INBEGREPEN

Eenvoudig en snel servicebeheer samengevoegd met veilige en schaalbare infrastructuur. Ervaar de onbeperkte vrijheid om te ontwikkelen met VPS Windows.

KVM-gebaseerde virtualisatie

KVM-virtualisatie maakt het leveren van VPS mogelijk op basis van onafhankelijke toegewijde bronnen met bijna fysieke serverkenmerken en dezelfde beheer- en configuratieprincipes. Draai probleemloos meerdere, geïsoleerde virtuele omgevingen voor al uw behoeften. Voor het gemak is de Windows VPS-hostingserver volledig geïntegreerd met de KVM-hypervisor. Dit betekent dat uw systemen het maximale vermogen van onze hardware en toegewijde bronnen gebruiken voor de best mogelijke prestaties.

Veilige opslag

Onze VPS is ontworpen met het oog op gegevensbeveiliging. We gebruiken alleen serverhardware van enterprise-klasse. U twijfelt er niet aan dat uw gegevens die worden gehost op een RAID-opslagarray veilig zijn bij ons. Meerdere harde schijven worden gebundeld om elkaar te spiegelen – als een array niet meer functioneert, gaan de andere door met de taken, zodat uw Windows VPS-systemen zonder problemen blijven werken. Zo houden de RAID-arrays uw data ook altijd beschikbaar en zo veilig mogelijk.

Het hart van Europa

We onderhouden ons eigen door het Uptime Institute gecertificeerde TIER III-datacenter in het centrum van Europa. Het is ontworpen om een ononderbroken verbinding te garanderen: N + 1 / 2N-redundantie, Visa DS-dieselgeneratoren. Het machinepark wordt beveiligd door 24/7 onsite beveiligingspersoneel en videobewaking, VESDA-branddetectiesysteem en biometrische toegangscontrole. Daarom kunnen we maximale veiligheid, betrouwbaarheid en de beste prijzen bieden voor onze Windows VPS-services.

Krachtige hardware

Onze eersteklas, krachtige HP ProLiant DL360 Gen10-servers worden aangedreven door multi-core (14 cores / 28 threads) Intel Xeon Gold 6132-processors. We pakken 768 GB RAM in elk node samen met een dedicated 4 Gbps-netwerkverbinding. Omdat we een uptime van 99,98% garanderen, zal toegankelijkheid nooit een probleem voor u zijn. Ervaar continue 24/7 connectiviteit met uw VPS Windows-server en de beste VPS Windows-prestaties met onze VPS-services.

Assistentie op aanvraag

Het opzetten en draaien van een VPS Windows-server kan lastig zijn, vooral in het begin. Wij bieden assistentie voor het Plesk controlepaneel van uw VPS Windows. En het is natuurlijk gratis! We hebben ook een brede kennisbank, dus als u tips of tutorials nodig heeft, kunt u ze daar opzoeken. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dien dan een ticket in bij de helpdesk of neem via live-chat contact op met de ondersteuning.

Windows OS

U hoeft geen aparte licentie te kopen voor uw virtuele Windows-systeem – we bieden er gratis een aan voor elk Windows Server 2012-, 2016- of 2019-besturingssysteem bij elke Windows VPS die u aanschaft. Installeer met slechts een paar klikken de door u gekozen sjabloon met onze handige Init Scripts en geniet van een Windows-machine met volledige licentie. Beheer vanaf hier eenvoudig uw virtuele omgeving en geniet van de voordelen van een betrouwbare Windows-server die u voor uw projecten kunt gebruiken.

Beheerderstoegang

Zelfbeheerde VPS Windows-hosting heeft een paar geweldige voordelen die elke ontwikkelaar zal waarderen. Een daarvan is de volledige controle over de server. Transformeer uw Windows VPS-hostingserver zoals u dat wilt – maak een VPN, cloudopslag of een webserver, installeer verschillende software die nodig is voor een persoonlijk project en meer. Pas de virtuele omgeving vrijelijk aan om een plezierige werkomgeving te creëren, maar zorg ervoor dat deze wijzigingen voldoen aan onze servicevoorwaarden.

Flexibele facturering

Bij andere hostingproviders moet u zich meestal voor minimaal een jaar aanmelden. Maar bij ons betaalt u alleen voor wat u nodig heeft, voor hoe lang u het nodig heeft – er zijn geen langetermijncontracten. Wilt u slechts een maand een VPS Windows virtuele server voor een kortlopend project of om de code waaraan u heeft gewerkt te testen? Koop het dan maar voor een maand. Er zijn geen verplichtingen. En als u niet tevreden bent met wat u heeft, verlengd u het niet.

Snelle en eenvoudige installatie

Het opzetten van een VPS Windows-server was nog nooit zo eenvoudig. Plaats de bestelling en u kunt uw systeem binnen 5 minuten gebruiken. Met onze Init Scripts is handmatige installatie niet nodig. Deze scripts worden automatisch uitgevoerd na de installatie van het besturingssysteem – ze doen alles voor u, waardoor meerdere serverimplementaties eenvoudig en snel zijn. Als u meer bronnen nodig heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over downtime: het opschalen van Windows VPS-services gaat snel en naadloos.

Veelgestelde vragen

Kunt u uitleggen wat een Windows VPS is?

Ook bekend als Virtual Private Server, een VPS Windows is een server die draait op het Windows-besturingssysteem. Virtualisatietechnologie wordt gebruikt om deze virtuele omgeving op een fysieke machine te creëren en uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van Windows VPS-hosting?

Intuïtieve GUI, geavanceerde software, krachtige ondersteuning, hoge beveiliging en snelheid. Het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor iemand die niet in de IT werkt, omdat het vergelijkbaar is met het Windows-besturingssysteem. Met toegewijde bronnen en volledige vrijheid over de server kunnen gebruikers en beheerders hun virtuele omgeving moeiteloos aanpassen aan hun behoeften.

Windows versus Linux VPS: wat is het verschil?

Het belangrijkste verschil tussen deze twee zijn besturingssystemen. Voor Windows OS is er Windows VPS en Linux OS - Linux VPS. Hoewel de besturingssystemen verschillend zijn, zijn onze beide VPS-services gelijk als het gaat om technische specificaties, waardoor hun prestaties en beschikbaarheid even goed zijn.

Wat kan ik doen met een Windows VPS-server?

Als de wijzigingen die u aanbrengt voldoen aan onze servicevoorwaarden, kunt u de server op elke gewenste manier gebruiken: code testen, applicaties ontwikkelen, cloudopslag maken, websites draaien, VPN gebruiken of zelfs een gameserver draaien.

Is de Windows OS-licentie inbegrepen?

Ja, bij al onze Windows VPS pakketten zit een gratis Windows Server 2012, 2016 of 2019 OS-licentie bij.

Welke besturingssystemen (OS) bieden jullie aan?

U kunt de besturingssystemen Windows Server Windows Server 2012, Windows Server 2016 of Windows Server 2019 installeren.

Wat gebeurt er als ik geen bandbreedte meer heb?

We verlagen de poortsnelheid van uw Windows VPS-server 10 keer totdat de nieuwe maand begint. Geen zorgen, we brengen geen extra kosten in rekening en schorten uw services niet op.

Kan ik mijn eigen Windows OS-licentie gebruiken?

Nee, helaas niet. We bieden al een volledig gelicentieerd Windows-besturingssysteem met elke VPS Windows.

Waar staan jullie servers?

Onze servers bevinden zich in Europa, Litouwen, Vilnius. In één van de Europa's grootste, veiligste en snelste datacenters

Biedt u IPv6-ondersteuning aan?

Ja dat doen we. Elke virtuele machine wordt geleverd met één primair IPv6-adres met een optie om meer toe te voegen.

Hoeveel IPv4-adressen zijn inbegrepen?

Elke VPS Windows bevat één IPv4-adres. Als u meer IPv4-adressen nodig heeft, kunnen deze worden gekocht als add-ons na serverimplementatie (max. 31 extra IP's per enkele instantie).

Hoeveel kost Windows VPS-hosting?

Het kleinste Windows VPS-abonnement begint bij €11,99 per maand, de grotere pakketten zijn passend geprijsd, afhankelijk van de aangeboden bronnen bij elk pakket.

Kan ik mijn VPS upgraden?

Ja, u kunt uw abonnement eenvoudig upgraden naar een groter abonnement zonder enige downtime

Staat uw vraag er niet bij? Zoek hieronder in onze FAQ's