Menu Sluiten

Wie zijn wij?

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf dat hosting en ICT Beheer diensten verzorgt tegen concurrerende tarieven.

Uw partner die ontzorgt en flexibel, betrouwbaar en vooral bereikbaar is.

Wij bedienen de particuliere en klein-midden zakelijke markt met gedegen kennis van zaken. Standaard leveren we hosting-oplossingen met een hoog kwaliteitsniveau waarbij service en gemak voor onze klanten altijd voorop staan. Onze top-level engineers staan vervolgens dag en nacht klaar om waar nodig ondersteuning te bieden. Bovendien biedt onze schaalbare infrastructuur de mogelijkheid om snel in te spelen op de veranderende behoefte van klanten.

De Infrastructuur


Ons netwerk is redundant (dubbel uitgevoerd). Pieken in dataverkeer vangen wij op met meerdere lijnen. Daarnaast hebben we back-up lijnen voor als de routes niet snel genoeg zijn of als er een storing is. Deze verbindingen verzorgen ook transitverkeer.

Al onze servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. De manier waarop ons infrastructuur is ingericht, voldoet aan de hoogste en meest recente standaarden.

Het netwerk wordt 24 uur per dag gemonitord, ook ’s nachts en in het weekend is er een technisch team actief dat eventuele storingen signaleert en ze direct oplost. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responsetijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over basicHost en/of over haar diensten? Neem dan gerust contact op via live chat of maak een ticket via ons helpdesk

Waarom basicHost?

Op basis van 154 ervaringen van klanten behaalt basicHost een 5/5 score!

5/5