Menu Sluiten

Wie zijn wij?

basicHost.nl is een dochteronderneming en officiële handelsnaam van WinCOM. WinCOM is een technologiebedrijf die in de Hofstad is gevestigd en al meer dan 15 jaar nationaal en internationaal actief is in de ICT branche.

Onder de naam basicHost.nl leveren we sinds 2015 online hosting diensten aan veel verschillende klanten, van particulieren met een eenvoudige website tot multinationals met grote webshops.

Sinds de oprichting heeft het basicHost.nl team zich gericht op kwaliteit, bereikbaarheid en service. Wij durven te beweren dat onze support een van de beste in Nederland en daarbuiten is. Iedere dag werken wij hard aan het optimaliseren van onze dienstverlening en hosting-platformen. Wij werken constant aan het verbeteren van ons controlepaneel en het testen van nieuwe software en systemen. Door deze continue inzet zijn onze diensten en support van zeer hoge kwaliteit.

De Infrastructuur


Ons netwerk is redundant (dubbel uitgevoerd). Pieken in dataverkeer vangen wij op met meerdere lijnen. Daarnaast hebben we back-up lijnen voor als de routes niet snel genoeg zijn of als er een storing is. Deze verbindingen verzorgen ook transitverkeer.

Al onze servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. De manier waarop ons infrastructuur is ingericht, voldoet aan de hoogste en meest recente standaarden.

Het netwerk wordt 24 uur per dag gemonitord, ook ’s nachts en in het weekend is er een technisch team actief dat eventuele storingen signaleert en ze direct oplost. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responsetijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over basicHost en/of over haar diensten? Neem dan gerust contact op via live chat of maak een ticket via ons helpdesk

Waarom basicHost?

Op basis van 154 ervaringen van klanten behaalt basicHost een 5/5 score!

5/5