Menu Sluiten

// Zorgeloos uw website laten hosten!

Managed Hosting

 Beste performance en nieuwste technologieën  Veilig & 100% dataopslag in Nederland  Altijd up-to-date

// Geen omkijken meer naar uw WordPress installatie

Wilt u snel uw ideeën online zetten, maar heeft u niet de tijd of de technische kennis om het zelf te bouwen? Met Managed Hosting ontzorgen wij u van het technisch gedoe. Wij installeren uw gewenste CMS pakket en maken uw e-mail adressen aan. En dit allemaal inbegrepen in de prijs.

Bestel hieronder

15GB SSD schijfruimte
Onbeperkt dataverkeer
Gratis domeinnaam *
DNS Beheer tot 10 domeinnamen
Onbeperkt E-mailboxen & Beheer
Onbeperkt MySQL databases & Beheer
Gratis SSL certificaten & SSL Installatieservice
WordPress Installatie & Updates
24/7 Uptime & DDoS Monitoring
Dagelijks back-ups & Gratis restore service
Wordpress Virusscanner & Firewall

* U kunt kiezen uit de volgende extensies: .NL / .BE / .DE / .EU. / .COM. Actie geldt voor het 1e jaar, daarna betaalt u het normale verlengingstarief.

E-mail beheer service.

Heeft u e-mail adressen nodig en u heeft geen technische kennis? Geen zorgen! Wij maken en beheren ze voor u gratis en onbeperkt!

Wij staan altijd voor u klaar!

De beschikbaarheid van uw hostingomgeving is voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering essentieel. Met onze managed hosting dienstverlening krijgt u die zekerheid en staan wij dagelijks voor u klaar. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en verzorgen hierbij het onderhoud, de beveiligingsupdates, back-ups en monitoring. Onze specialisten denken met u mee, staan garant voor de continuïteit van uw hostingomgeving en nemen het volledige beheer uit handen.

Anti-DDoS

Bij managed hosting worden hostingomgevingen beveiligd tegen DDoS-aanvallen. De DDoS beveiliging wordt automatisch geactiveerd wanneer onze systemen vaststellen dat het verkeer naar de hostingomgeving verdacht is.

Back-up service

Met onze back-up service garanderen wij de beschikbaarheid van data om bestanden die zijn verwijderd te herstellen. Daarnaast maken wij dagelijks snapshots van de hostingomgeving om bij een calamiteit te zorgen voor een herstel.

24/7 Monitoring

Wij monitoren hostingomgevingen 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar en controleren op beschikbaarheid, capaciteit en performance (bijvoorbeeld laadtijden, processor- en geheugenbelasting).

Gratis (Wildcard) SSL installatieservice

Wij installeren en ontzorgen de installatie van uw (Wildcard) SSL certificaten. Een geldige SSL-certificaat is belangrijk voor een veilige website, hogere zoekresultaten én dus een betere conversie!

SSL Protected

Veelgestelde vragen

Wat is WordPress?

WordPress is een contentmanagementsysteem of CMS dat sinds de oprichting in 2003 is uitgegroeid tot het meest populaire CMS ter wereld. Met een reusachtige community en duizenden ontwikkelaars die dagelijks nieuwe plug-ins en thema’s uitbrengen, is dat niet onverdiend! Waar het van oorsprong een blogplatform was, is het inmiddels uitgegroeid tot een heel breed inzetbaar CMS waarmee u makkelijk en snel allerlei soorten websites bouwt.

Wat is het verschil tussen Managed en Unmanaged hosting?

Unmanaged en Managed hosting lijken op elkaar maar zijn toch totaal verschillend. Het grote verschil is dat we bij Managed Hosting automatisch security updates installeren en WordPress versies updaten. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de beveiliging van uw website. Daarnaast beheren wij uw e-mail accounts en SSL certificaten.

Kan ik een wordpress site verhuizen naar basicHost?

U kunt alle soorten website verhuizen naar basicHost. Wij helpen u graag hierbij. Stel uw vraag via de chat of mail.

Wat houdt "onbeperkt resources" in?

Onbeperkt Resources houdt in dat u onbeperkt FTP accounts, MySQL databases of e-mail accounts kunt aanmaken zolang uw opslagruimte dit toestaat.

Hoe werkt een gratis SSL certificaat?

Wij bieden standaard in al onze webhosting pakketten gratis SSL certificaten. De certificaten zijn van Lets encrypt. U kunt ze via uw control panel onbeperkt aanmaken en verwijderen

Onbeperkt e-mail accounts? Wat houdt dat in?

Dit bekent dat u onbeperkt e-mail accounts kunt aanmaken. Er zit dus geen limiet aan de aantallen. Enige limiet is uw opslagruimte.

Voorbeeld:
U kiest voor pakket 'Compleet'. U krijgt dan 1250 MB aan opslagruimte. Stel dat u een website heeft van 150 MB en een MySQL Database van 100 MB. U heeft dan nog 1000 MB over voor uw mailboxen. U kunt zelf kiezen hoeveel mailboxen u maakt en hoe groot elk mailboxen mag worden. Dus 10 mailboxen van 100 MB of 1 mailbox van 1000 MB.

Staat uw vraag er niet bij? Zoek hieronder in onze FAQ's

Waarom basicHost?

Op basis van 154 ervaringen van klanten behaalt basicHost een 5/5 score!

5/5
Eu-vlag

100% dataopslag in de EU

ISO 27001

ISO/IEC 27001 gecertificeerde dc's

SSD Opslag

100% SSD Hosting