Menu Sluiten

Linux VPS

Voor wie meer nodig heeft dan een standaard

Ontworpen voor

LINUX PROFESSIONALS

7,99

per maand

CPU: 1 x 2.6 GHz
RAM: 2 GB
Opslag: 20 GB
Bandbreedte: 4 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

12,99

per maand

CPU: 2 x 2.6 GHz
RAM: 4 GB
Opslag: 40 GB
Bandbreedte: 8 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

18,99

per maand

CPU: 3 x 2.6 GHz
RAM: 8 GB
Opslag: 80 GB
Bandbreedte: 16 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

35,99

per maand

CPU: 4 x 2.6 GHz
RAM: 16 GB
Opslag: 160 GB
Bandbreedte: 32 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

69,99

per maand

CPU: 6 x 2.6 GHz
RAM: 24 GB
Opslag: 240 GB
Bandbreedte: 48 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

119,99

per maand

CPU: 8 x 2.6 GHz
RAM: 32 GB
Opslag: 320 GB
Bandbreedte: 64 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

239,99

per maand

CPU: 12 x 2.6 GHz
RAM: 48 GB
Opslag: 480 GB
Bandbreedte: 96 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps

499,99

per maand

CPU: 16 x 2.6 GHz
RAM: 64 GB
Opslag: 640 GB
Bandbreedte: 128 TB
Backups: Optioneel
Poort snelheid: 100 Mbps / 1 Gbps
Betaal eenvoudig en snel via de onderstaande betaalmethodes

Zelfbeheerde KVM Linux VPS met

GEWELDIGE FUNCTIES INBEGREPEN

Eenvoudig en snel servicebeheer samengevoegd met veilige en schaalbare infrastructuur. Ervaar de onbeperkte vrijheid om te ontwikkelen met VPS Linux.​

KVM-gebaseerde virtualisatie

KVM-virtualisatie maakt het leveren van VPS mogelijk op basis van onafhankelijke toegewijde bronnen met bijna fysieke serverkenmerken en dezelfde beheer- en configuratieprincipes. Draai probleemloos meerdere, geïsoleerde virtuele omgevingen voor al uw behoeften. De hypervisor is volledig geïntegreerd in de server en zorgt ervoor dat het systeem het maximale vermogen van onze hardware gebruikt voor de beste Linux VPS-prestaties.

Krachtige hardware

Onze eersteklas, krachtige HP ProLiant DL360 Gen10-servers worden aangedreven door multi-core (14 cores / 28 threads) Intel Xeon Gold 6132-processors. We pakken 768 GB RAM in elk node samen met een dedicated 4 Gbps-netwerkverbinding. Met een uptime van 99,98% is uw Linux VPS-server online en 24/7 toegankelijk, met de hoogste prestatieniveaus en geen effect van andere VPS Linux-gebruikers.

Veilige opslag

Onze Linux VPS-hosting is ontworpen met het oog op gegevensbeveiliging. We gebruiken alleen serverhardware en componenten van enterprise-klasse. U twijfelt er niet aan dat uw gegevens die worden gehost op een RAID-opslagarray veilig zijn bij ons. Voer uw systemen met vertrouwen uit zonder bang te zijn uw belangrijke bestanden te verliezen – als er iets met de ene array gebeurt, zijn de andere er om er een back-up van te maken en uw servers draaiende te houden.

Volledige root-toegang

Het beste aspect van VPS Linux zelfbeheerde hosting? U heeft volledige controle over uw servers. Installeer applicaties, add-ons, pas het systeem volledig aan uw behoeften aan en gebruik het voor persoonlijke projecten, gaming en nog veel meer – alles is mogelijk met onze Linux VPS-hosting. Zolang de wijzigingen voldoen aan onze servicevoorwaarden, kunt u uw virtuele omgeving vrijelijk wijzigen.

Aanpasbare Linux-kernel

Elke keer wanneer u een module moet toevoegen aan of verwijderen uit uw Linux-kernel, kunt u dat gemakkelijk doen! De Linux VPS-kernel is volledig gescheiden van het knooppunt en stelt u in staat meer te doen dan welke andere VPS dan ook. Aangezien u volledige toegang tot het systeem krijgt, kunt u uw kernel vrijelijk wijzigen en aanpassen om efficiënter met hulpbronnen om te gaan, geheugengebruik te verminderen en nog veel meer. Maak resourcebeheer een gemakkelijke ervaring.

Flexibele facturering​

Alleen een Linux VPS virtuele server nodig voor een kortlopend project of wilt u gewoon iets tijdelijks creëren? Bij andere hostingproviders moet u zich meestal vrij lang aanmelden, maar bij ons hoeft u zich niet voor de lange termijn te committeren. Kies gewoon een abonnement dat het beste bij u past, betaal voor wat u nodig heeft en gebruik het voor een maand, twee of meer. Vindt u het niet leuk wat u heeft? Verleng het gewoonweg niet.

Snelle en eenvoudige installatie

Plaats gewoon de bestelling en u gebruikt uw eigen Linux VPS-server in slechts 5 minuten. Met basicHost VPS is er geen extra handmatig werk nodig. Bespaar kostbare tijd bij het inzetten van meerdere servers met onze Init Scripts, die automatisch worden uitgevoerd nadat de OS-installatie is voltooid. Schaal uw VPS Linux op wanneer u maar wilt – het is snel en naadloos, zodat u zonder downtime kunt doorgaan met werken.

Het hart van Europa

Gelegen in het centrum van Europa (Litouwen) onderhouden we ons eigen Uptime Institute gecertificeerd TIER III datacenter in het centrum van Europa. Hij is uitgerust met een ononderbroken stroomvoorziening, N + 1-redundantie, Visa DS-dieselgeneratoren. Een ingebouwd VESDA-branddetectiesysteem, 24/7 onsite beveiligingspersoneel, videobewaking zorgt ervoor dat de machine actief wordt beschermd. Daarom kunnen we maximale veiligheid, betrouwbaarheid en de beste prijzen bieden voor onze Linux VPS-services.

Assistentie op aanvraag

Het beheren van een Linux VPS-server kan moeilijk zijn, vooral in het begin. Wij bieden hulp en begeleiding bij deze eerste stappen bij het opzetten van uw droomserver op VPS Linux. En als u nog meer tips nodig heeft, bezoek dan gerust onze FAQ’s. Vindt u daar geen antwoord, stuur dan gerust een ticket in via de klantenhelpdesk of neem contact op met de ondersteuning via live-chat.

Veelgestelde vragen

Linux VPS en Container VPS: wat is het verschil?

De voormalige Linux VPS is meer een dedicated server binnen een andere fysieke dedicated server. Container VPS (OpenVZ) deelt bronnen met elke andere client op het hostknooppunt en wordt beschouwd als op containers gebaseerde virtualisatie.

Wat zijn de voordelen van Linux VPS-hosting?

Gebruiksgemak, verbeterde beveiliging, betrouwbaarheid en vooral flexibiliteit. Ontwikkelaars, programmeurs en ontwerpers kunnen hun omgeving aanpassen aan hun behoeften wanneer ze maar willen, omdat ze de volledige controle hebben over het systeem en de daarvoor bestemde middelen.

Linux VPS versus Windows VPS: wat is het verschil?

Het verschil zit in de besturingssystemen. De eerste is bedoeld voor Linux, de laatste voor Windows. Beide VPS-services hebben dezelfde technische specificaties, dus hun algehele prestaties zijn even goed.

Welke besturingssystemen (OS) bieden jullie aan?

We bieden belangrijke Linux-distributies aan, zoals CentOS, Ubuntu, Debian en meer. U kunt de volledige lijst (hier) bekijken.

Wat gebeurt er als ik geen bandbreedte meer heb?

We verlagen de poortsnelheid van uw VPS-server 10 keer totdat de nieuwe maand begint. Geen zorgen, we brengen geen extra kosten in rekening en schorten uw services niet op.

Welke versie van Linux Kernel is beschikbaar?

Linux VPS draait met 3.x + Linux-kernelversie. Als u een meer geavanceerde versie van de Linux-kernel nodig heeft, voelt u dan vrij om deze te upgraden, er zijn geen beperkingen!

Waar staan jullie servers?

Onze servers bevinden zich in Europa, Litouwen, Vilnius. In één van de Europa's grootste, veiligste en snelste datacenters

Biedt u IPv6-ondersteuning aan?

Ja dat doen we. Elke virtuele machine wordt geleverd met één primair IPv6-adres met een optie om meer toe te voegen.

Hoeveel IPv4-adressen zijn inbegrepen?

Elke Linux VPS-server bevat één IPv4-adres. Als u meer IPv4-adressen nodig heeft, kunnen deze worden gekocht als add-ons na serverimplementatie (max. 31 extra IP's per enkele instantie).

Wat kan ik doen met een Linux VPS-server?

U kunt websites, cloudopslag, VPN, gameservers uitvoeren, code ontwikkelen en testen en nog veel meer. Zolang uw werk voldoet aan de servicevoorwaarden, bent u vrij om uw VPS Linux-server te gebruiken zoals u wilt.

Hoeveel kost Linux VPS-hosting?

Het hangt af van het plan. De kleinste begint bij €5,99 per maand en deze zijn prima voor websites met weinig verkeer of persoonlijk gebruik. Voor pagina's met veel verkeer of bedrijven zijn grotere pakketten geschikter.

Kan ik mijn VPS upgraden?

Ja, u kunt uw abonnement eenvoudig upgraden naar een groter abonnement zonder enige downtime

Staat uw vraag er niet bij? Zoek hieronder in onze FAQ's