Menu Sluiten

Website via Installatron verhuizen

Hoe kunnen we helpen?

U bent hier:
« ga terug

Vraag u zich af hoe u  snel maar gemakkelijk uw site van een andere webhosting kunt verhuizen naar de webhosting van WinCOM? Dan bent u hier op het juiste adres! In deze handleiding leggen we u graag uit hoe u dit kunt doen.

Om uw website via Installatron te verhuizen dient u naar uw DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die u na de aanschaf van een webhosting pakket van ons heeft ontvangen!

Nadat u bent ingelogd selecteert u het domein waar u uw huidige website wilt onderbrengen.

Scroll daarna helemaal naar onder totdat u bij de Installatron applicatie uit komt, klik naast “Featured Applications” op “view more”

Vervolgens krijgt u een lijst met alle applicaties te zien, klik op de applicatie die u nu gebruikt voor uw huidige site, bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Magento etc.

U krijgt nu de mogelijkheid om de applicatie te installeren maar wat wij gaan doen is een bestaande site importeren. U klikt hiervoor zoals onderstaand word weergegeven op het pijltje en kiest voor “import existing install”.

U krijgt nu de 2 opties te zien, wij kiezen voor de 2e optie.

U krijgt nu een scherm te zien waar u de oude gegevens van uw account van de oude hostingpartij dient in te voeren. Zodra u de gegevens ingevoerd heeft klikt u op “Import” waarna uw website opgehaald en geplaatst word op uw nieuwe webhosting pakket van WinCOM.

Mocht u er niet uit komen dan staat onze helpdesk voor u klaar. We helpen u graag!