Menu Sluiten

Wat is Hosted Exchange?

Wat is Hosted Exchange?

U bent hier:
« ga terug

Hosted Exchange is een professionele e-mail dienst die ervoor zorgt dat medewerkers van bedrijven op een efficiënte manier met hun documenten, e-mail, adressenlijsten en agenda’s omgaan.

Hosted Exchange beschikt over alle functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange zonder dat u zich druk hoeft te maken over de initiële aanschaf- en licentiekosten en het beheer van de server. Al deze taken zijn in handen van ons vertrouwde moederbedrijf WinCOM.

Exchange is een stuk software wat ontwikkeld is door Microsoft, de intentie van de software is om op alle apparaten uw contacten, agenda punten en email te hebben. Hoe ze dat bereiken is door een Outlook versie te maken in een online omgeving. De Outlook omgeving werkt met alle apparaten waar het email adres actief is en deelt alle bestanden en contacten.

Met exchange heeft u de mogelijkheid om altijd en overal bij uw mail te komen. Of het nu via de browser is of via uw telefoon of pc.

Besturingssystemen die ondersteund worden zijn bijvoorbeeld:

  • Windows
  • Mac OSX
  • IOS
  • Android
  • Windows Phone

Zo kunt u op vrijwel elk apparaat of programma uw email instellen. De voordelen van Exchange zijn tevens ook extra SPAM beveiliging en betere betrouwbaarheid.

Ook worden contactpersonen en de agenda gesynchroniseerd op elk apparaat of aanmelding. Zo heeft u altijd uw contacten en agenda bij de hand. Er wordt op die wijze altijd een backup gemaakt van uw Exchange account.

Wanneer u geen email client zoals Outlook op een tijdelijke PC geïnstalleerd heeft staan kunt u altijd via de browser via de webversie van Outlook terecht om uw mail account te gebruiken.

Wanneer u al bestaande basic e-mail accounts heeft bij basicHost.nl dan kan hier geen Hosted Exchange naast worden gedraaid. Het is of IMAP /POP of Exchange. Tegelijk is niet mogelijk.

De kosten van Hosted Exchange worden opgedeeld in hoeveel ruimte er beschikbaar is per gebruiker. U kunt betalen in verschilende termijnen

Voor meer informatie over de kosten en bestellen kunt u kijken op de volgende pagina:

Hosted Exchange