Menu Sluiten

Waarom kan ik jullie niet bellen?

Hoe kunnen we helpen?

U bent hier:
« ga terug

Wij bieden uitstekende support op onze diensten. Dat doen we echter niet telefonisch, maar uitsluitend online via een ticketsysteem of via de live chat.

Voor simpele, snelle en korte vragen over onze diensten, ons klantenpaneel en de verschillende controle panelen zoals DirectAdmin en CloudPanel kunt u de live chat benaderen. Voor alle overige kan er contact opgenomen worden via een e-mail of ticket naar de helpdesk. De live chat is iedere werkdag online tussen 09:30 en 17:00.

Via een ticket (of e-mail naar helpdesk@wincom.nl) wordt de vraag direct voorgelegd aan ons team van deskundige supportmedewerkers. Zij bekijken vervolgens wie het best kan helpen met het beantwoorden van de vraag zodat je het juiste antwoord krijgt. Op deze manier kunnen we snel en efficiënt werken.

Een vraag wordt altijd gegarandeerd binnen 24 uur beantwoord. Is uw vraag op werkdagen vóór 16.00 uur gesteld, dan krijgt u altijd dezelfde dag een antwoord en tijdens kantooruren meestal zelfs al binnen een uur (met uitzondering van zon- en feestdagen).

Deze manier van werken heeft als voordeel dat u dus snel en goed geholpen wordt. Bovendien hoeft er geen duur 0900-telefoonnummer gebeld te worden om vervolgens minutenlang in de wachtrij te hangen voor een beschikbare medewerker. Daarnaast houden we zo de kosten laag, waardoor ook onze tarieven laag kunnen blijven.

Dit betekent overigens niet dat we nooit bellen. Afhankelijk van het probleem kunnen medewerkers besluiten dat telefonische ondersteuning handiger of sneller is. In dat geval bellen we u uiteraard terug. Dat kost u dan helemaal niets.