Menu Sluiten

Hoe voeg ik een email account toe aan hotmail.com?

Hoe kunnen we helpen?

U bent hier:
« ga terug

Het kan soms handig zijn om uw e-mails in Hotmail.com te ontvangen en te versturen. Hotmail heeft de functionaliteit om een bestaand email account toe te voegen aan uw Microsoft-account. Hoe u dit kunt doen, leggen we u in deze handleiding uit. U dient overigens wel eerst een email account bij ons aan te maken, hoe u dat doet leest u in een andere handleiding: E-mail account aanmaken in DirectAdmin.

Let op, middels dit stappenplan zorgt u er voor dat nieuwe e-mails in uw Hotmail mailbox terecht komen en u hier vandaan ook kunt mailen. Verzonden e-mails worden niet opgeslagen en zijn niet in te zien, dit is een bekend probleem bij Hotmail die ze helaas niet gaan aanpakken.

Stap 1

Ga om te beginnen naar hotmail.com, log hier in met een reeds bestaand Microsoft-account. Heeft u nog geen Microsoft-account? Klik dan op Gratis account maken om er eentje aan te maken.

Zodra u bent ingelogd, gaat u naar het tandwiel-icoontje  rechts bovenaan de pagina, klik hierop en selecteer onderaan de optie Alle Outlook-instellingen weergeven.

Stap 2

Er verschijnt nu een nieuw venster, selecteer nu E-mail synchroniseren en druk vervolgens op Other email accounts.

Stap 3

Vul vervolgens uw e-mail + wachtwoord in en vink Manually configure account settings aan.
Als u dit gedaan heeft, drukt u op “OK” om naar de uitgebreide instellingen te gaan.

Stap 4

Nu moet u alle email instellingen invoeren. U kunt deze instellingen gewoon overnemen uit het voorbeeld, maar vervang uiteraard wel de login gegevens met die van uzelf.
De mailservers kunnen wel gewoon overgenomen worden!

Sla de wijzigingen op om de koppeling met Hotmail af te ronden.

Stap 5

Als u nu verder gaat en geen foutmeldingen te zien krijgt, is uw account succesvol toegevoegd. U kunt nu bij het versturen van e-mail kiezen voor uw andere e-mailadres:Gefeliciteerd! U heeft zojuist uw e-mail account toegevoegd aan Hotmail.

Mocht u tegen problemen aan lopen dan staat onze helpdesk u graag te woord via de live chat of per ticket. We helpen u graag!