Menu Sluiten

Hoe kan ik de webmail gebruiken?

Hoe kunnen we helpen?

U bent hier:
« ga terug

Voor elke webhosting of basic e-mail klant is het mogelijk om gebruik te maken van de webmail. Hiervoor zijn 3 webmails beschikbaar, Roundcube, Rainloop en Squirrelmail. Onze voorkeur gaat echter uit naar Roundcube aangezien deze er gelikter uit ziet en ook qua gebruik prettiger is. Echter bepaalt u zelf welke u gebruikt!

Roundcube webmail

Voor het gebruik van de Roundcube webmail is het mogelijk deze te bereiken via uw eigen domein of via onze met SSL beveiligde URL (zie afbeelding hieronder). Via uw eigen domein is de Roundcube webmail te bereiken via /webmail (bijv. www.uwdomein.nl/webmail).

U logt op deze pagina gewoon in met als gebruikersnaam uw volledige e-mailadres en uw wachtwoord. De navigatie, het bekijken van emails, maken van nieuwe emails spreekt eigenlijk voor zich.

Rainloop webmail

Rainloop is het nieuwste webmail systeem wat basicHost in gebruik heeft genomen, dit webmail systeem heeft een zeer moderne uitstraling en tal van functies die u van alle gemakken zal voorzien! Rainloop kunt u bereiken door /rainloop achter uw domein te plaatsen (bijvoorbeeld: www.uwdomein.nl/rainloop) of via onze met SSL beveiligde URL (zie afbeelding hieronder).

Squirrel webmail

Squirrelmail is te bereiken via uw eigen domein door /squirrelmail achter de URL te plakken (bijv. www.uwdomein.nl/squirrelmail). U logt ook op deze pagina gewoon in met als gebruikersnaam uw volledige emailadres en uw wachtwoord.

Komt u er nou echt niet uit? Maakt u geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!