Menu Sluiten

Herroepingsrecht. Kan ik mijn pakket annuleren?

Hoe kunnen we helpen?

U bent hier:
« ga terug

Het kan natuurlijk zijn dat u een product bij ons afneemt en deze toch niet aan uw verwachting/eisen voldoet.
Dan kunt u tot 14 dagen na aanschaf deze laten crediteren!

Als consument heeft u het herroepingsrecht (Wet koop op afstand) om uw producten/diensten te annuleren binnen een bedenktijd van 14 kalenderdagen vanaf de eerstvolgende dag nadat de bestelling is geplaatst

U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gewoon retour, zonder dat hier moeilijk over gedaan wordt. Het is dus niet zo dat u enkel uw geld terug kunt krijgen als er iets mis is met de geleverde producten, het gaat erom dat u als consument tevreden bent!

Uitzonderingen

  • Het “Herroepingsrecht” geldt enkel voor nieuw aangeschafte pakketten. Het is dus niet van toepassing op verlengingen en upgrades.
  • Zakelijke klanten hebben hier geen recht op, en geldt enkel op particuliere bestellingen.
  • Daarnaast is herroeping ook niet mogelijk voor de volgende producten, dit omdat wij direct kosten maken om deze gepersonaliseerde producten te kunnen leveren:
    • Domeinnamen
    • Software licenties
    • VPS of Dedicated Servers.
  • Bij annulering van pakketten met een gratis domeinnaam, wordt de reguliere registratieprijs van de bestelde domeinnaam in rekening gebracht. Het overgebleven bedrag wordt vervolgens aan u teruggestort.

Hoe annuleren?

Wanneer u een product wilt annuleren en het aankoopbedrag retour wenst te ontvangen, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Dit dient wegens administratieve redenen te gebeuren langs een ticket.

Geef in de ticket duidelijk aan om welke van uw pakketten het gaat!


We behouden ons het recht voor om het recht op deze regeling te ontzeggen, wanneer we vermoeden dat hier misbruik van gemaakt wordt.