Menu Sluiten

Backup tot 60 dagen terugplaatsen

Hoe kunnen we helpen?

Backup tot 60 dagen terugplaatsen

U bent hier:
« ga terug

Het is natuurlijk super vervelend als er iets met uw site is gebeurd en u verplicht bent een backup terug te plaatsen. Bij WinCOM maken wij maximaal 7x per dag een backup van uw website bestanden en databases, deze worden 60 dagen opgeslagen waardoor u zelfs na 60 dagen nog een backup terug kunt plaatsen! Nu rest natuurlijk de vraag hoe u een backup terug plaatst. In deze handleiding leggen we u dat maar al graag uit!

Om een backup terug te plaatsen dient u naar uw DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die u na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen, of onder uw webhosting product in uw account.

Nadat u bent ingelogd selecteert u het domein waar u de backup terug wilt plaatsen.

Klik onder “Your Account” op “Restore Backups”.

U komt hierna op de pagina terecht waar u de backups kunt herstellen. U kunt hier zelf een herstelmoment selecteren en vervolgens aangeven of u de bestanden, emails en/of databases wenst te herstellen.

Als u na het in werking zetten van het herstel op “takenlijst” klikt dan krijgt u de taken te zien die door u in werking zijn gezet. “running” betekent dat het herstel wordt uitgevoerd en “queued” geeft aan dat het herstel in de wachtrij staat.

Mocht het een en ander nog onduidelijk zijn horen wij dat graag via onze helpdesk. We helpen u graag!