Menu Sluiten

Automatische incasso

Hoe kunnen we helpen?

U bent hier:
« ga terug

Wist u dat u bij basicHost ook met Automatische SEPA Incasso kunt betalen?

Wat is Automatische SEPA Incasso?
Automatische SEPA Incasso is een betaalsysteem waarbij facturen bij het aanmaken automatisch van uw bankrekening worden afgeschreven. Op deze manier hoeft u zich niet meer druk te maken over het op tijd betalen van uw facturen, dit gebeurt dan automatisch en op tijd, zo weet u zeker dat u uw diensten zonder onderbreking kunt gebruiken.

Hoe aanzetten?
U kunt automatische incasso eenvoudig aanzetten door in uw account naar menu “Financieel” en vervolgens naar “Automatische Incasso” te gaan of klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Om automatische incasso in te schakelen dient u een eerste betaling te verrichten via iDeal, Bancontact of SOFORT Banking. Hiermee geeft u ons een machtiging (mandaat) om uw toekomstige facturen voortaan automatisch af te schrijven van de bankrekening waarmee de betaling is gedaan.

U kunt Automatisch Incasso op elk gewenst moment in- of uitschakelen via het zelfde menu.

Waar moet ik op letten?
Als u kiest voor automatische incasso geldt dit voor al uw toekomstige facturen in uw account. Tevens ook voor al uw afgenomen diensten. U kunt automatisch incasso dus NIET alleen voor bepaalde product of dienst activeren.

Wanneer u bepaalde diensten via een andere methode wilt betalen adviseren wij daarvoor een nieuwe account te maken in het klantenportaal.

Voor verdere vragen of support neem contact op via helpdesk@wincom.nl